Service

Hvad end dit oliefyr, din varmepumpe eller dit ventilationssystem trænger til et eftersyn, så tilbyder vi hos DEWA VVS & Energi en professionel service af højeste kvalitet. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for servicering af diverse varmeløsninger, hvorfor vi kan hjælpe dig med en grundig og effektiv service af din nuværende løsning. Ligeledes tilbyder vi også kompetent rådgivning, så du kan være sikker på at få det mest optimale udbytte af dit valgte varmeanlæg.

Vi tilbyder blandt andet service af:

  • Oliefyr
  • Gasfyr
  • Varmepumper
  • Solvarmeanlæg
  • Stokerfyr/pillefyr
  • Fjernvarme

Service af høj kvalitet

Hvis du gerne vil sikre dig, at din varmeløsning fungerer optimalt, er det således en god ide med regelmæssig og løbende service. På den måde kan du nemlig sikre, at din varmeløsning yder efter bedste evne samt opdage og udbedre eventuelle fejl og skader i rette tid. Lader du DEWA stå for service af din varmekilde, er du til enhver tid garanteret en grundig og kompetent service udført af veluddannede og erfarne fagfolk.

Vi leverer gennemtænkte løsninger af højeste kvalitet til vores kunder, og derfor ser vi det også som en naturlig del af arbejdet løbende at servicere den installerede varmekilde. Vores fokus er på at sikre din tilfredshed, og det gør vi blandt andet ved at sikre, at din valgte løsning fungerer, som den skal. Det betyder blandt andet også, at du med os som din servicepartner er garanteret service af høj kvalitet.

Skræddersyet serviceaftale

Hos DEWA VVS & Energi A/S tilbyder vi serviceløsninger til både private, virksomheder og boligforeninger, og vi sørger naturligvis for en skræddersyet serviceaftale, der passer til dine specifikke behov. Hvad end der er tale om tilbagevendende eller årlig service, eller der blot er tale om en enkelt serviceydelse, så sørger vi for den løsning, der bedst imødekommer dig.

Skal vi hjælpe dig med service, eller er du interesseret i en skræddersyet serviceaftale, er du altid velkommen til at kontakte os på 64 83 18 80 eller på info@dewa-vvs.dk for nærmere info og priser.