VVS-løsninger til private

Er du på udkig efter et professionelt VVS-firma, der kan hjælpe dig med alt inden for vand, varme og sanitet? Så kan du trygt lade DEWA på Fyn løfte din specifikke opgave. Vi hjælper både private og erhverv med opgaver inden for VVS, hvad end det gælder VVS-installationer, montering af gasfyr, varmepumpeservice eller noget helt fjerde. Uanset din opgave er DEWA din professionelle partner, der sikrer dig en rigtig løsning i høj kvalitet.

Hos DEWA har vi mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med lige præcis din opgave. DEWA kan være din sparringspartner i alle typer af opgaver, hvor vi med vores ekspertise inden for branchen kan hjælpe dig med kompetente forslag, der bedst betaler sig for dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til vand, varme eller sanitet.

Tæt kommunikation og en tryg proces

Med DEWA får du en kompetent samarbejdspartner, der står klar til at hjælpe dig med en løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov. Derfor bliver hver enkelt løsning også skræddersyet til den enkelte kundes behov, da vi tror på, at dette sikrer dig det bedste resultat.

VVS er en tillidssag, og derfor kan du roligt regne med, at vi til enhver tid tager udgangspunkt i dine ønsker og krav til den pågældende opgave. Vi har fokus på god service og den gode kommunikation, hvor vi lytter til dig og tager os tiden til at sætte os ordentligt ind i din specifikke opgave. Vi gør intet uden dig, hvorfor du som privatkunde hos DEWA altid er i centrum. Vi vægter vores faglighed og håndværk højt, så du kan være sikker på, at kvaliteten altid er i top, og der udføres et ordentligt stykke arbejde, når vi løfter din opgave.

Hos DEWA udfører vi opgaver for vores privatkunder på hele Fyn og i Trekantområdet. Uanset din opgave er du garanteret et firma, der hverken går på kompromis med kvalitet, håndværk eller service. I stedet får du et firma, der lægger vægt på gennemtænkte løsninger og veludført arbejde, så du får et resultat, der holder i mange år.

Ingen opgave er for lille eller for stor

Vores kompetencer spænder bredt, og derfor kan vi også hjælpe dig, uanset hvilken opgave du står med i forbindelse med VVS. Af den årsag spænder vores opgaver også lige fra installation af ventilationsanlæg til rådgivning i forbindelse med energioptimering. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.

Vi løser blandt andet følgende opgaver for vores privatkunder:

  • Renovering af badeværelse
  • Montering, installation og service af varmekilder
  • Ventilationsservice
  • Solvarmeanlæg
  • Energioptimering af bolig


Vores dygtige medarbejdere står altid klar med gode råd og vejledning i forbindelse med dit projekt. Hvad end du har brug for hjælp til en mindre VVS-opgave hjemme i boligen, eller du godt kunne tænke dig at udskifte din nuværende varmekilde med en ny og energibesparende løsning, så tilbyder vi kompetent rådgivning om lige præcis dine muligheder.

Opnå besparelser med en gennemtænkt løsning

I langt de fleste tilfælde kræver det ikke særlig meget at optimere på både energi- og varmeforbruget, og vi kommer derfor gerne ud og tager et kig på din bolig, hvor vi hjælper dig med at udpege de steder, hvor du med fordel kan energioptimere din bolig. Der kan nemlig være store besparelser at opnå, hvis du eksempelvis skifter fra oliefyr til varmepumper, hvorfor det kan være værd at overveje, om dine eksisterende installationer eller nuværende varmekilde kunne trænge til en opgradering eller til at blive udskiftet. Samtidig kan du også være med til at gøre noget godt for miljøet ved at vælge en grønnere løsning med et mindre CO2-aftryk.

Skal vi også hjælpe dig?

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for VVS til privat, eller kunne du godt tænke dig et uforpligtende tilbud på netop din opgave? Så er du altid velkommen til at kontakte os på info@dewa-vvs.dk eller på 64 83 18 80.