Oliefyr

Trænger dit gamle fyr til at blive udskiftet, eller har du brug for oliefyrsservice? Hos DEWA har vi stor erfaring med både montering, servicering og udskiftning af oliefyr, hvorfor du trygt kan lade os løfte din opgave. Med DEWA er du garanteret et hold af kompetente medarbejdere, der sætter en ære i at levere løsninger af højeste kvalitet. Løsninger, der både lever op til dine forventninger samt matcher dine behov og ønsker, så du kan være sikker på den helt rette løsning til lige netop dig og din bolig.

Uanset om du søger hjælp til udskiftning af oliefyr, om du har brug for en ny oliebrænder, eller du leder efter en varmetekniker, der kan hjælpe med oliefyrsservice på Fyn eller i Trekantområdet, så kan vi hos DEWA hjælpe dig. Du er også velkommen til at kontakte os for nærmere info om oliefyr priser.

Hos DEWA har vi mange års erfaring med solvarmeanlæg, hvorfor vi også kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dit behov. Her får du rådgivning i øjenhøjde og en professionel løsning – så du kan trygt lade os stå for montering af solvarmeanlæg i din bolig.

Oliefyrsservice på Fyn

Uanset om du har et gammelt eller et helt nyt oliefyr, er det altid en god ide at få foretaget oliefyrsservice. At få foretaget oliefyrsservice mindsker risikoen for fejlafbrænding og øvrige faktorer, der kan give en mindre effektiv forbrænding. Oliefyrsservice sikrer nemlig færre problemer og en bedre økonomi, så du får mest muligt ud af dit fyr. Dertil kommer også, at oliefyrsservice sikrer dig, at dit fyr altid er i god stand, så det kan yde bedst muligt.

Ved regelmæssig oliefyrsservice forlænges oliefyrets levetid også, da du via service får tjekket, om alle dele fungerer optimalt. Og skulle der være noget galt, bliver det i forlængelse af eftersynet også repareret.

Prisen på oliefyrsservice afhænger af den enkelte opgaves omfang, hvorfor oliefyrsservice prisen vil variere fra opgave til opgave. Er du interesseret i at høre mere om oliefyrsservice og pris herpå, er du velkommen til at kontakte os.

Få mere for pengene med et energieffektivt oliefyr

Er dit oliefyr gammelt, har det ofte en dårlig virkningsgrad. Det betyder, at det ikke er i stand til at udnytte al den energi, som er i olien, hvilket i sidste ende har indvirkning på, hvor meget varme du rent faktisk får for pengene. I disse tilfælde kan det derfor være en rigtig god ide at anskaffe sig et nyt oliefyr, da dette vil sikre en langt højere energieffektivitet.

Dertil kommer også, at det er utrolig vigtigt, at oliebrænder og oliekedel passer godt sammen, da dette er din garanti for et energieffektivt oliefyr. Derfor er det ikke nok blot at udskifte oliefyret med en ny oliebrænder og bevare den gamle kedel og skorsten. For monteres den gamle og slidte brænder på en helt ny oliekedel, vil dette også nedsætte kedlens virkningsgrad. Så for at du kan være sikker på at få mest varme for pengene og ikke mindst en høj effektivitet, kan det derfor være en god ide at investere i et helt nyt oliefyr.

Nogle af de allermest energivenlige fyr er dem, der har en kondenserede oliekedel. Et kondenserende oliefyr dækker over et oliefyr, hvor kedlen udnytter næsten al varmen fra både forbrændingsprocessen og røggassen. Med et oliefyr med kondenserende oliekedel får du således meget mere for pengene – både i forhold til varme og energieffektivitet.

Fordele ved et helt nyt oliefyr

Foruden en langt bedre varme- og energieffektivitet så er der mange flere fordele at hente ved udskiftning af oliefyr. Er dit fyr eksempelvis mere end 15 år gammelt, vil du typisk kunne spare mellem 3.000 og 8.000 kroner om året på din olieregning ved at skifte det ud med et nyt kondenserende oliefyr. Netop fordi det gamle fyr ikke har en lige så høj virkningsgrad som et nyt oliefyr med kondenserende oliekedel. Denne besparelse afhænger selvfølgelig af flere faktorer – blandt andet dit nuværende olieforbrug, alderen på oliefyret, samt om du har andre varmekilder i boligen.

En anden fordel er også, at du med et nyt oliefyr kan få plads til meget mere og mange flere muligheder i dit fyrrum. De nye modeller fylder nemlig typisk mindre end de gamle, ligesom du også har mulighed for at vælge en væghængt model. Lyder et nyt oliefyr som noget for dig? Så er du velkommen til at kontakte os for nærmere info om nyt oliefyr og pris herpå på info@dewa-vvs.dk eller på 64 83 18 80.