Om DEWA

DEWA VVS & Energi A/S er et privatejet firma med utrolig mange muligheder. Derfor tilbyder vi også en bred vifte af kompetencer og faciliteter til både private og erhverv samt i forbindelse med enhver type entreprise, hvor vi både kan være din professionelle samarbejds- og sparringspartner.

Virksomheden startede tilbage i 1999, hvor grundlæggeren Erik Andersen efter 25 år som ledende montør i et større teknisk entreprenørfirma opstartede DEWA, der dengang hed DEWA Smede & VVS. Med sin solide baggrundsviden inden for et væld af tekniske installationer blev virksomheden hurtigt en succes og er siden da vokset i et forrygende tempo. I slutningen af 2011 blev firmaet omdannet til DEWA VVS & Energi A/S, hvorved der tilkom en ny direktion.

DEWA VVS & Energi valgte med stor respekt at videreføre de gamle og nyttige ressourcer, som virksomheden bestod af, og samtidig tilknytte disse en moderne viden om energi og rådgivning, så vi kan tilbyde vores kunder en helhedsorienteret og gennemtænkt løsning til enhver type opgave.

Vores idegrundlag

Idegrundlaget hos DEWA VVS & Energi er altid at opfylde kundens forventninger og samtidig levere kvalitetsarbejde til den rette tid og pris. Sammen med vores kompetente medarbejdere har teamet hos DEWA udviklet sig til et moderne installationsfirma med speciale inden for blandt andet VVS, ventilation og energiteknik.

Vi lægger stor vægt på et højt service- og kvalitetsniveau, samt at det arbejde, vi udfører, altid leveres til den aftalte tid – det har vi valgt at kalde ”forvent mere”, og vi tør derfor godt sige, at når du vælger DEWA VVS & Energi, så kan du trygt forvente mere af samarbejdet.