VVS installatør

Leder du efter et professionelt VVS firma, der kan hjælpe dig i forbindelse med varme- eller vandinstallationer i din bolig? Så kan du trygt lægge opgaven i vores hænder. Hos DEWA bliver du til enhver tid mødt af kompetente og erfarne VVS installatører, der står klar til at hjælpe dig med dit projekt. Uanset om der er tale om en lille eller en større opgave, får du med DEWA som samarbejdspartner en autoriseret VVS installatør, der med et smil på læben løfter din opgave.

Hos DEWA lægger vores VVS installatører vægt på det gode håndværk, hvorfor du med en af vores VVS installatører er garanteret en faglig stolthed udover det sædvanlige. Det, tror vi nemlig, sikrer dig den bedste løsning og ikke mindst et resultat, du bliver glad for. Og med vores mange års erfaring som VVS installatører kan vi helt sikkert også hjælpe dig med en professionel løsning til dit projekt. Her sørger vores VVS-installatør naturligvis også for at overholde kravene om autorisation af VVS.

Din VVS installatør til enhver opgave inden for VVS

Hos DEWA har vores VVS installatører udført et væld af små som store opgaver inden for VVS – lige fra VVS installationer til udskiftning af pakninger i blandingsbatterier og service på varmeanlæg, hvorfor vi har den nødvendige erfaring og kompetencerne til at levere et godt resultat. Din tilfredshed er alfa og omega, og derfor går vores VVS installatør gerne den ekstra mil for at sikre dig et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine forventninger og matcher dine behov. Det gælder, hvad end vores VVS installatør skal hjælpe med udskiftning af rør og faldstammer, servicering af gas- og oliefyr, eller du søger en VVS montør, der kan hjælpe dig med montering og installering af sanitet.

Vores VVS installatører kan blandt andet hjælpe med:

  • VVS installationer og VVS-service
  • Reparation af vand-, varme, og afløbsinstallationer
  • Installation af fjernvarme
  • Montering af toilet og vandhaner

Lader du vores VVS installatør løfte din opgave, er du garanteret service i særklasse, og en løsning hvor kvaliteten er i højsædet. Dette sikrer vi blandt andet gennem kompetent rådgivning, og gennem en tæt dialog med dig finder vores VVS installatør den løsning, der bedst sikrer dig det resultat, du går og drømmer om. Ingen opgave er ens, og derfor sørger vores VVS installatør også altid for at skræddersy enhver løsning til den enkelte kunde, så du er sikker på den løsning, der bedst imødekommer dine behov.

Autoriseret VVS installatør

Som VVS firma holder vi os hele tiden opdaterede på de nyeste tendenser inden for vores felt, og vores VVS installatører deltager derfor også løbende i forskellige kurser, så vi altid kan tilbyde dig den bedst mulige løsning til dit projekt. Derfor arbejder vi også altid med de nyeste teknologier og de bedste materialer på markedet for hurtigt og effektivt at kunne løse netop din opgave på en både let og billig måde.

Uanset hvilken opgave du skal have udført, er det altid en god ide at tage en autoriseret VVS installatør med på råd. Vores VVS installatør rådgiver og vejleder dig om dine muligheder i forbindelse med din VVS installation, så vi sammen finder den mest optimale løsning til dit projekt. En løsning, der sikrer dig det bedste resultat, som både efterkommer dine ønsker og kravene for autorisation af VVS. Ved at lade en autoriseret VVS tekniker løfte dine VVS installationer er du garanteret, at det bliver udført korrekt. Derved sikrer du også, at arbejdet overholder de fremsatte krav om VVS autorisation.

Skal vores VVS installatør også hjælpe dig?

Hvad end du søger en VVS tekniker til installering af vandhaner, mangler en VVS montør til hjælp med montering af nyt toilet, eller du har brug for VVS autorisation, så får du med DEWA som samarbejdspartner en VVS-installatør, der kan løfte din opgave. Kontakt os allerede i dag på info@dewa-vvs.dk eller på 64 83 18 80, så sender vi en VVS installatør ud til dig.