Forsikring

Er skaden sket, og søger du et VVS-firma til at udbedre skaden? Så kan vi hos DEWA VVS & Energi A/S hjælpe dig. Når først skaden er sket, sættes en hel proces i gang, og hos DEWA står vi klar til at hjælpe dig trygt og sikkert igennem denne proces. Det gælder, uanset om der er tale om en lille eller en stor og omfattende skade. Udbedring af forsikringsskader er et af vores specialer, hvorfor du trygt kan lade os hjælpe dig.

Hos DEWA tilbyder vi udbedring af forsikringsskader samt rådgivning heri på hele Fyn og i Trekantområdet. Vi er Codan-servicepartner, hvilket er din garanti for sikkerhed og kvalitet. Derudover samarbejder vi også med en lang række forsikringsselskaber, så vi kan sikre dig den rette taksering og ikke mindst den rette løsning til lige netop din forsikringsskade.

Kompetent rådgivning og hjælp i forbindelse med forsikringsskader

Hvis du har en forsikringsskade, står vi klar til både at hjælpe dig med udbedring af skaden såvel som rådgivning i den proces, der sættes i gang, når skaden opdages. Vi har specielt udstyr til hurtigt og effektivt at finde eventuelle skader, og som certificeret håndværkstraksator kan vi også belyse dig om, hvorvidt skaden er dækket af din forsikring eller ej. Hertil samarbejder vi blandt andet med Codan-forsikring, ligesom vi også samarbejder med mange andre forsikringsselskaber for bedst muligt at imødekomme vores kunders behov.

Når det kommer til forsikringsskader, er det vigtigt med en god service og ikke mindst den rette løsning på skaderne. Det får du, når du lader DEWA udbedre dine forsikringsskader, hvor vi gennem en tæt dialog med dig vurderer dit specifikke behov, så vi kan sikre dig den løsning, der løser dit problem bedst muligt. Vores erfarne og dygtige fagfolk udfører stort set alle former for reparation og udbedring af VVS-forsikringsskader, hvorved vi kan sikre en hurtig og effektiv udbedring af skaden.

Lad os løfte din opgave

Hvad end du søger hjælp til udbedring af forsikringsskade, eller du har brug for den rette rådgivning, så er det noget, vi kan hjælpe med. Her får du et autoriseret VVS-firma, der til enhver tid sørger for et godt stykke arbejde, hvor kvaliteten og håndværket i orden. Ved at lade et autoriseret VVS-firma klare opgaven er du sikker på, at det bliver gjort ordentligt, samt at dine VVS-installationer overholder alle fremsatte krav.

Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder den bedste service, og det gør vi blandt andet gennem en kyndig rådgivning om dine muligheder i forbindelse med forsikringsskader samt ved at sikre dig en tryg proces, hvor vi er med hele vejen.

Brug for hjælp til forsikringsskader?

Så står DEWA VVS & Energi A/S klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på skade@dewa-vvs.dk med henblik på rådgivning eller hjælp til udbedring af forsikringsskade.