Energioptimering

Går du med tanker om at få lavet en energioptimering af huset, men er du ikke sikker på, hvor du skal starte henne, eller hvad det kræver? Så står vi hos DEWA klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder både uvildig energirådgivning såvel som energioptimering af bygninger til private husejere, ejer- og andelsboligforeninger såvel som til erhverv. Vores energirådgiver hjælper dig med at blive klædt bedst muligt på til at energioptimere boligen eller virksomheden.

Så hvis energioptimering lyder som noget for dig, så tøv endelig ikke med at tage os med på råd. Ring til os på 64 83 18 80, eller send en mail til info@dewa-vvs.dk – sammen finder vi den løsning, der giver dig det mest optimale resultat i forbindelse med energioptimering af hus eller bygning.

Hvad er energioptimering?

I dag bliver flere og flere virksomheder og private bevidste om at få foretaget en energioptimering af hus eller bygning. Kort fortalt handler energioptimering om at nedsætte dit energiforbrug og dermed reducere dine energiomkostninger. Derfor kan energioptimering af bygninger blandt andet involvere lys, varme, elektrisk udstyr og ventilation, hvor udstyr og apparater, der ikke længere er tidssvarende, eller som giver et højt energiforbrug, udskiftes med mere energivenligt udstyr.

Inden for energirenovering skelnes der imellem to typer: energieffektivisering og energioptimering. Hvor energieffektivisering inkluderer udskiftning af forældet teknologi, bruges energioptimering i høj grad til at sikre, at du bruger dine tekniske installationer og udstyr på den bedst mulige måde, så der ikke forekommer et unødvendigt energispild.

Hos DEWA står vores energirådgivere klar til at hjælpe dig med din energioptimering af hus eller bygning. Vores energikonsulent hjælper dig således både med en gennemgang af din bolig, en tilstandsrapport, ombygningsmuligheder og meget mere i forbindelse med, hvordan du bedst muligt kan energioptimere dit hjem eller virksomhed. Vi hjælper dig med at foretage en grøn omstilling og giver dig gode råd med på vejen, så du får foretaget den rette energioptimering.

Hvorfor er det en god ide at få foretaget en energioptimering?

Mange hjem og bygninger, især ældre bebyggelse med dårlig isolering, ældre varmeanlæg og gamle vinduer og døre, kan have stor gavn af at blive energioptimeret, da der ofte kan være store energimæssige og økonomiske besparelser at opnå. På samme tid bidrager energioptimeringen også til en grønnere løsning til gavn for miljøet.

Energioptimering af bygninger er en investering, der på sigt har mange gode fordele. Selvom det i første omgang virker som en stor udgift, så er det også én, der hurtigt tjener sig selv ind igen igennem det, du kan spare på blandt andet din varmeregning. Nogle af fordelene ved energioptimering af hus og bygninger er blandt andet, at:

  • Du forøger ejendommens værdi
  • Du sparer penge
  • Du udleder meget mindre CO2

Analyser viser, at du med energioptimering af hus og bygninger kan spare op til 50% af dit energiforbrug. På denne måde er du samtidig med til at gøre noget godt for miljøet og ikke mindst din økonomi.

Vores energirådgiver hjælper dig i forbindelse med energioptimering

Hvis du gerne vil energioptimere din bolig eller din virksomhed, så har vi hos DEWA specialiseret os i energioptimering, hvorfor vores energikonsulenter står klar til at hjælpe dig. Vi både rådgiver i og udfører energioptimeringer inden for VVS, og med en energikonsulent fra DEWA er du garanteret en totalgennemgang af dit hus eller kontor. Her sikrer vores energirådgiver en energioptimering, som sikrer dig den lavest mulige investering med den højest mulige besparelse.

Med energirådgivning fra DEWA får du således en gennemtænkt løsning, hvor alle installationer er tænkt ind i en helhedsorienteret og skræddersyet energioptimering af din bolig eller virksomhed. Vi tilbyder derudover også konkret rådgivning i forbindelse med energioptimering ved ombygning og tilbygning. Vi er med igennem alle faserne i byggeprocessen lige fra ide til den endelige kontrol af byggeriet. Så skal du have foretaget energioptimering, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på 64 83 18 80 eller på info@dewa-vvs.dk.