Gasfyr

Har du brug for service på gasfyr, eller trænger det gamle til at blive skiftet ud med et nyt? Hos DEWA har vi mange års erfaring med montering og service af gasfyr på Fyn og i Trekantområdet, og du kan være helt tryg ved at lægge opgaven i vores hænder. Gennem årene har vi tilegnet os de rette kompetencer og den nødvendige viden til at sikre dig en professionel løsning, som samtidig imødekommer dine specifikke behov og ønsker.

Hvis du ønsker kvalitet, sikkerhed og ikke mindst tryghed i forbindelse med montering, installering eller service af dit gasfyr, så er DEWA den helt rette samarbejdspartner. Hvad end du søger gasfyrsservice, skal bruge en ny gaskedel, eller vi skal hjælpe med udskiftning af gasfyr, står vi klar til at hjælpe dig.

Service af gasfyr med DEWA

Fordele ved at vælge gasfyr

Der er mange grunde til, at det er en god ide at vælge gasfyr eller at udskifte din nuværende varmekilde med et nyt gasfyr. Naturgas er eksempelvis en både effektiv og miljøvenlig energiform, og hvis du vælger naturgas frem for olie eller el, kan du ikke kun spare penge, men også være med til at gøre noget godt for miljøet.

Med et moderne gasfyr kan du hurtigt opnå store økonomiske besparelser, da denne type opvarmning kan være med til at spare dig helt op til 50% på din varmeregning. Samtidig kan du også få mellem 3.500 og 5.500 kr. i tilskud ved køb af nyt gasfyr. Dertil kommer også, at de moderne gasfyr udnytter energien i naturgassen mere end 100%, idet de også udnytter de vanddampe, der dannes ved forbrænding. På den måde får du mere varme for pengene og er med til at skåne miljøet.

Foruden økonomiske besparelser kommer også, at opvarmning med gasfyr er langt mere skånsomt for vores miljø end mange af de andre varmekilder. Udskifter du blandt andet dit gamle oliefyr med et moderne gasfyr, vil du opleve en meget mindre udledning af CO2. Naturgas er nemlig den reneste type af fossile brændsler, hvor olie eksempelvis udleder 33% mere CO2, mens kul udleder helt op til 67% mere CO2 end naturgas pr. energienhed. 

Hvilket skal jeg vælge?

I dag findes der mange forskellige typer af gasfyr. Hvor høj en økonomisk besparelse, du kan opnå, afhænger i høj grad af, hvilken type du vælger. Et af de mest populære gasfyr i dag er de kondenserende gasfyr. Selvom et kondenserende gasfyr typisk er dyrere, har denne type en nytteværdi på op til 95-100%. Det betyder, at omkostningerne ved køb af denne type hurtigt har tjent sig selv ind igen gennem de opnåede energi- og varmebesparelser foruden de økonomiske fordele ved opvarmning gennem denne type fyr.

Hvad koster naturgas og et nyt gasfyr?

Gasfyr prisen er meget individuel, hvorfor prisen på nyt ofte afhænger af den enkeltes behov. Dertil kommer også, at gasfyr priserne varierer fra type til type, og derfor kan det være svært at komme med en konkret pris på, hvad et nyt samt udskiftning af gasfyr vil koste. Ligeledes er naturgas priserne også meget skiftende. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os i forhold til nyt gasfyr og pris herpå.

Vi klarer levering, montering og service af gasfyr

Hos DEWA tilbyder vi både montering og service af gasfyr hos private og til erhverv, og vi står klar med en skræddersyet løsning til lige netop dine behov. Vores dygtige medarbejdere tilbyder kompetent rådgivning, ligesom vi også har erfaring med langt de fleste kedeltyper, så du kan være sikker på, at vi også kan hjælpe dig.

Ligesom med mange andre opvarmningstyper er det altid en god ide at holde sit gasfyr ved lige. Derfor tilbyder vi også gasfyr service, så du kan være sikker på et fyr, der yder sit maksimale og holder i mange år. Fast vedligeholdelse af dit gasfyr forlænger nemlig levetiden på fyret. Skulle uheldet alligevel være ude, og dit fyr trænger til reparation, eller du har brug for service på gasfyr, så kommer vi gerne forbi og tager et kig på dit fyr. Vi tilbyder naturligvis også serviceaftale, hvor vi løbende og efter aftale kommer ud og foretager service fyret, hvor vi tjekker, om alt er, som det skal være.

Skal vi hjælpe dig med VVS på Fyn og i Trekantområdet?

Hvad end det drejer sig om gaskedler, nyt gasfyr eller service på gasfyr, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Ring til os på 64 83 18 80, eller send en mail til info@dewa-vvs.dk.

Vi er altid klar på at hjælpe dig