Telefon​:

​Vidste du at...

Korrekte og velfungerende VVS installationer er en forudsætning for en såvel økonomisk som energi- og miljø-mæssig god drift.

Vores VVS-installatør har mange års erfaring inden for VVS og installations området.

Se også:

VVS-installatør til al VVS og VVS-installation

Hos DEWA møder du kompetente og erfarne VVS-installatører, der lægger vægt på det gode arbejde med VVS med et smil på læben.

Uanset om det er store eller små opgaver på VVS, forsøger hver VVS-installatøren altid at løse dem med den faglige stolthed i højsædet. Fra udskiftning af pakninger i dit blandingsbatteri eller justering og service på varmeanlæg; fra arbejde med køkken og bad til udskiftning af rør og faldstammer og meget andet inden for VVS.

Vi arbejder altid med de nyeste teknologier og bedste materialer for netop, hurtigt at løse dine problemer let og billigt. Kontakt os allerede i dag med din opgave på VVS, så sender vi en VVS-installatør.

Skal I have udført et større VVS arbejde, anbefaler vi, at I tager en VVS-installatør fra os, med på råd fra starten. På den måde kan vores VVS-installatør rådgive om de mest optimale løsninger, så I får det bedste resultat, når arbejdet er færdigt.

Læs mere om vores arbejde med VVS her på siden eller kontakt os for uddybende informationer fra en VVS-installatør og uforpligtende tilbud.​

Få fradrag på lønudgiften

Indtil udgangen af 2014 er det muligt at få fradrag for håndværkerudgifter og hushjælp gennem forsøgsordningen kaldet "Bolig-Jobplan'.

Det kan give dig et fradrag på op til kr. 15.000 årligt pr. person.

Fokus på miljøet

I disse tider bør vi sætte fokus på verden og vort lands miljø. Samtidig er det vigtigt, at vi tænker på vores fremtid og ikke mindst miljøet for de kommende generationer.

Ved at handle ansvarsfuldt og miljøbevidst kan vi gøre en forskel.

Finansiering af dit projekt

Har du problemer med banken, eller er du også træt af alt det postyr med samtaler osv.?

I tæt samarbejde med Energi Nord, tilbyder DEWA nu at finansiere dit kommende projekt med en attraktiv rente.

DEWA VVS & ENERGI ApS - Farsbøllevej 2 - 5471 Søndersø - Tlf.: +45 6483 1880 - Fax: +45 6483 1884 - E-mail: info@dewa-vvs.dk