Telefon​:

Sonnenkraft - Compact E

Det behøver ikke at være dyrt at blive energieffektiv. SONNENKRAFT* tilbyder dig enkle løsninger til at udnytte solens energi i dit hjem.

COMPACT E kan dække op til 70% af det totale varmtvandsforbrug i din bolig.

En SONNENKRAFT løsning er din garanti for førsteklasses europæisk kvalitet, som sikrer dig energiforsyning og positiv indvirkning på miljøet mange år frem.

HØJ EFFEKTIV PUMPE

Den formonterede pumpestation RLGHE leveres nu med højeffektivitetspumpe der nedsætter de løbende omkostninger med op til 80 % sammenlignet med standard pumpeenheder.

ENKEL INSTALLATION

Let at sætte op og installere med Plug & Flow via formonteret RLGHE pumpestation (DHW200-500PR2). Takket være det slanke design optager COMPACT E ikke meget plads. Formonteret og meget enkel styring gør COMPACT E let at betjene og der kræves stort set ingen vedligeholdelse.

PÅLIDELIG TEKNOLOGI

Alle komponenter er af højeste europæisk kvalitet, gennemtestet og perfekt afstemt. Vi bruger kun dokumenteret og holdbar teknologi til at sikre pålidelighed og effektivitet.

COMPACT E

​Download brochure på COMPACT E​

Få fradrag på lønudgiften

Indtil udgangen af 2014 er det muligt at få fradrag for håndværkerudgifter og hushjælp gennem forsøgsordningen kaldet "Bolig-Jobplan'.

Det kan give dig et fradrag på op til kr. 15.000 årligt pr. person.

Fokus på miljøet

I disse tider bør vi sætte fokus på verden og vort lands miljø. Samtidig er det vigtigt, at vi tænker på vores fremtid og ikke mindst miljøet for de kommende generationer.

Ved at handle ansvarsfuldt og miljøbevidst kan vi gøre en forskel.

Finansiering af dit projekt

Har du problemer med banken, eller er du også træt af alt det postyr med samtaler osv.?

I tæt samarbejde med Energi Nord, tilbyder DEWA nu at finansiere dit kommende projekt med en attraktiv rente.

DEWA VVS & ENERGI ApS - Farsbøllevej 2 - 5471 Søndersø - Tlf.: +45 6483 1880 - Fax: +45 6483 1884 - E-mail: info@dewa-vvs.dk