Telefon​:

Sonnenkraft - Comfort E

​COMFORT E løsningen er en omkostningseffektiv løsning til alle der har brug f or både varmt vand og rumopvarmning. Løsningen indeholder PSR-E beholder med en højeffektiv pumpestation og intelligent friskvandsmodul. Løsningen kan dække op til 30% af varmebehovet til centralvarme og 80% af varmtvandsforbruget.

Løsningen kan også benyttes som supplementsvarme til svømmebassin inde- eller udendørs.

NYT FRISKVANDSMODUL

Frisk hygiejnisk varmt brugsvand, der opvarmes kontinuerligt i friskvandsmodulet. Det intelligente modul leverer præcis den nødvendige mænge varmt vand, præcis når der er behov for det. Det varme vand lagres altså ikke, og risikoen for legionella undgås.

PSKR18HE

Denne HE version af PSKR18HE indeholder SKSC2+ styring med nemt betjeningspanel. Maskinstationen med sin højeffektive pumpe formindsker driftsomkostninger og øger driftsområdet for fl ow med 30%.

FORBEDRET LAGDELING

Den indkapslede solvarmespiral optimere opvarmningen af den øverste del af beholderen. Herved opnås en højere temperaturdifferens imellem top og bund af beholderen og bedre udnyttelse af varmen fra solenergien igennem årets kolde måneder. Beholderens isolering er tilpasset perfekt for minimering af varmetab.

HØJDEJUSTERBARE FØDDER

Det betyder, at beholderen kan placeres helt perfekt, selv om den står på en ujævn overfalde. Kanten forneden dækker benene for at skabe et pænt synsindtryk.

Download brochure på COMFORT E

Få fradrag på lønudgiften

Indtil udgangen af 2014 er det muligt at få fradrag for håndværkerudgifter og hushjælp gennem forsøgsordningen kaldet "Bolig-Jobplan'.

Det kan give dig et fradrag på op til kr. 15.000 årligt pr. person.

Fokus på miljøet

I disse tider bør vi sætte fokus på verden og vort lands miljø. Samtidig er det vigtigt, at vi tænker på vores fremtid og ikke mindst miljøet for de kommende generationer.

Ved at handle ansvarsfuldt og miljøbevidst kan vi gøre en forskel.

Finansiering af dit projekt

Har du problemer med banken, eller er du også træt af alt det postyr med samtaler osv.?

I tæt samarbejde med Energi Nord, tilbyder DEWA nu at finansiere dit kommende projekt med en attraktiv rente.

DEWA VVS & ENERGI ApS - Farsbøllevej 2 - 5471 Søndersø - Tlf.: +45 6483 1880 - Fax: +45 6483 1884 - E-mail: info@dewa-vvs.dk