Telefon​:

WOODY Stokeranlæg - effektivt, miljørigtigt, sikkert

Når det gamle fyr er slidt op, er det tid til et nyt. Men det er ikke sikkert, at hele fyret skal smides ud. Kedlen er måske ok? Her kommer Woody brænderen ind som en løsning, mange folk vælger for tiden. Det er ofte muligt at slutte Woody til den gamle kedel. Så er der mange penge at spare. Woody kan selvfølgelig også indgå i kombination med en helt ny kedel.


Det er vigtigt, at brænderen er effektiv og dermed billig i drift. Woody er testet til at være et af Danmarks bedste pillebrændere med en virkningsgrad på 90,3 % (kedeltype DOR 32). Læg så til, at du sparer over 50 % på træpiller i forhold til olie. Og priserne på olie og gas ser kun ud til gå én vej, nemlig op!

Ved at fyre med træpiller er du med til at mindske forureningen en smule. Pillerne virker CO2 neutrale og bidrager derfor ikke til ophedningen af jordkloden.

Woody kører i princippet på samme modulerende måde som et gasfyr. Denne fleksibilitet sikrer en optimal virkiningsgrad året rundt. Det er nemt at styre brænderen med det digitale display.

Woody er et meget sikkert fyr. Tilførelsen af piller stopper, hvis temperaturen bliver for høj i brænderen. Woody er DS/EN 303-5 klasse 3 godkendt i 19 EU lande. Det er tillige godkendt til trykekspansion af Arbejdstilsynet.

Woody fås i fem størrelser fra 16 kW til 78 kW. Det kan gå langt ned i ydelsen, helt ned til 2,8 kW. Dermed er det anvendeligt både i nye lavenergihuse og større industribygninger, op til 1000 m².

Du kan få mere information om Woody ved at kontakte DEWA Smede & VVS.​

Få fradrag på lønudgiften

Indtil udgangen af 2014 er det muligt at få fradrag for håndværkerudgifter og hushjælp gennem forsøgsordningen kaldet "Bolig-Jobplan'.

Det kan give dig et fradrag på op til kr. 15.000 årligt pr. person.

Fokus på miljøet

I disse tider bør vi sætte fokus på verden og vort lands miljø. Samtidig er det vigtigt, at vi tænker på vores fremtid og ikke mindst miljøet for de kommende generationer.

Ved at handle ansvarsfuldt og miljøbevidst kan vi gøre en forskel.

Finansiering af dit projekt

Har du problemer med banken, eller er du også træt af alt det postyr med samtaler osv.?

I tæt samarbejde med Energi Nord, tilbyder DEWA nu at finansiere dit kommende projekt med en attraktiv rente.

DEWA VVS & ENERGI ApS - Farsbøllevej 2 - 5471 Søndersø - Tlf.: +45 6483 1880 - Fax: +45 6483 1884 - E-mail: info@dewa-vvs.dk