Telefon​:

Vidste du at...

​Hvis dit oliefyr ikke er i tiptop orden, får du ikke nok ud af forbrændingen.

Det er derfor altid en god idé at få oliefyret renset og efterset. Jo ældre det er, jo oftere bør det have et serviceeftersyn.

Se også:

Sådan giver du dit fyr omsorg

For at dit oliefyr kan fungere så sikkert, økonomisk og miljøvenligt som muligt, skal du som boligejer være opmærksom på følgende regler og gode råd:

  • Din oliekedel skal ifølge loven renses 1 gang om året af en godkendt teknisk ekspert.
    (Oliefyrsmontør)
  • Desuden anbefales det, at du får kontrolleret og serviceret dit oliefyr af oliefyrsmontøren i et serviceefftersyn for at opnå optimal drift.
  • Din oliekedel skal ifølge loven synes hvert 5. år af en godkendt teknisk ekspert (en oliefyrsmontør). Her gennemgår oliefyrsmontøren fyret og kommer i en kort rapport med anbefalinger til bedre varmeøkonomi.
  • Hele dit varmeanlæg (kedel, beholdere, rør, pumper, automatik og radiatorer) skal i følge loven gennemgå et samlet engangseftersyn, når kedlen er over 15 år gammel. Dette eftersyn skal gennemføres af en specielt uddannet teknisk ekspert (en særlig uddannet oliefyrsmontør).

Få fradrag på lønudgiften

Indtil udgangen af 2014 er det muligt at få fradrag for håndværkerudgifter og hushjælp gennem forsøgsordningen kaldet "Bolig-Jobplan'.

Det kan give dig et fradrag på op til kr. 15.000 årligt pr. person.

Fokus på miljøet

I disse tider bør vi sætte fokus på verden og vort lands miljø. Samtidig er det vigtigt, at vi tænker på vores fremtid og ikke mindst miljøet for de kommende generationer.

Ved at handle ansvarsfuldt og miljøbevidst kan vi gøre en forskel.

Finansiering af dit projekt

Har du problemer med banken, eller er du også træt af alt det postyr med samtaler osv.?

I tæt samarbejde med Energi Nord, tilbyder DEWA nu at finansiere dit kommende projekt med en attraktiv rente.

DEWA VVS & ENERGI ApS - Farsbøllevej 2 - 5471 Søndersø - Tlf.: +45 6483 1880 - Fax: +45 6483 1884 - E-mail: info@dewa-vvs.dk