Telefon​:

Vidste du at...

En olieforurening fra en gammel nedgravet olietank er en af de dyreste skader, du kan komme ud for som husejer. Hvis tanken var været ude af brug i mere end seks måneder, er det nemlig dig selv, der skal betale for oprydningen.

Oliebranchens forsikring, der normalt dækker oprydningen efter en forurening fra en villaolietank, dækker nemlig ikke, hvis olietanken er sløjfet og har været ud af drift i seks måneder.

Udskiftning af din gamle olietank eller etablering af ny

Det er vigtigt at have styr på sin oliefyringsbeholder.

I tilfælde af olieudslip er du desværre den ansvarlige for eventuelt oprensning af olieforurening. Desuden skal du være klar over, at ved villatanke er det lovpligtigt at alle har tegnet en ansvarsforsikring. Dette sker dog automatisk hvis du får påfyldt olie fra en af de olieselskaber i Danmark som er medlem af Oliebranchens fællespræsentation. Se eventuelt nærmere på www.oliebranchen.dk for nærmere information.

Hvis olietanken og rørsystemet ikke lever op til de fastsatte regler og krav, kan dit forsikringsselskab afvise at dække skaden. I så fald skal du selv betale for at få fjernet den forurening der er opstået ved olieudslip. Det er derfor vigtigt, at din olietank er i forsvarlig stand og lever op til de gældende krav.

Hvis du eventuelt skulle være i tvivl, er det en god idé at kontakte os, så vi kan gennemgå din beholder eventuelt i forbindelse med et serviceeftersyn af din brænder og kedel. Dette vil ske ganske omkostningsfrit.

Sammen med et eventuelt serviceeftersyn kan vores teknikker gennemgå forholdene omkring din olietank og samtidig fortælle dig hvornår tanken skal sløjfes og om der skulle være ting der skal bringes iorden.

Du vil efterfølgende modtage en tank-eftersynsrapport når vores teknikker har gennemgået forholdende.

Bestil en teknikker her, elller kontakt os per telefon, hvorefter du skal taste 4 for direkte kontakt.​

Olietanke fra bl.a. Titan

Står du og overvejer at erstatte din nuværende olietank, eller har du fået påvisning herom, kan du med økonomisk fordel vælge at købe en ny ved DEWA. Da den normale levetid for en olietank er mellem 20-40 år, vil en nyerhvervelse af en tank være noget nær en engangsinvestering.

Hos os kan du nemt vælge mellem flere forskellige tanke, så du uden problemer kan finde en erstatning for din gamle tank eller et bedre alternativ.

Vi forhandler både traditionelle ståltanke, ovale og firkantede. Plasttanke i forskellige design fåes fra bl.a. producenten Titan.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.​

Få fradrag på lønudgiften

Indtil udgangen af 2014 er det muligt at få fradrag for håndværkerudgifter og hushjælp gennem forsøgsordningen kaldet "Bolig-Jobplan'.

Det kan give dig et fradrag på op til kr. 15.000 årligt pr. person.

Fokus på miljøet

I disse tider bør vi sætte fokus på verden og vort lands miljø. Samtidig er det vigtigt, at vi tænker på vores fremtid og ikke mindst miljøet for de kommende generationer.

Ved at handle ansvarsfuldt og miljøbevidst kan vi gøre en forskel.

Finansiering af dit projekt

Har du problemer med banken, eller er du også træt af alt det postyr med samtaler osv.?

I tæt samarbejde med Energi Nord, tilbyder DEWA nu at finansiere dit kommende projekt med en attraktiv rente.

DEWA VVS & ENERGI ApS - Farsbøllevej 2 - 5471 Søndersø - Tlf.: +45 6483 1880 - Fax: +45 6483 1884 - E-mail: info@dewa-vvs.dk