Telefon​:

Vidste du at...

Det er muligt at se et besparelses-eksempel, samt regne ens egen besparelse ved udskiftning af husets oliekedel.

Se bespareleseseksempel her

Nyt oliefyr

Et gammelt og udslidt oliefyr kan være et dyrt bekendtskab. Står du med en ældre oliekedel, bør du overveje at investere i en ny.

En ny og velfungerende oliekedel er altafgørende for dit olieforbrug og for din pengepung. Når du køber en ny oliekedel, sparer du både penge og passer på miljøet samtidigt, idet en nyere oliekedel i dag er mere effektiv og brænder meget renere end traditionelle kedler.

Den årlige olieregning kan blive op til 5.000 kroner lavere, hvis man skifter den gamle kedel ud med en energieffektiv kedel. Foruden den økonomiske gevinst på selve fyrings-olieforbruget, er der også en del penge at spare på service og vedligeholdelse.

Din besparelse afhænger selvfølgelig af flere faktorer. For eksempel hvor stort dit nuværende olieforbrug er, alderen på den nuværende oliekedel, om du har andre varmekilder (måske har du en brændeovn eller bruger solvarme).

Se eksempler

Hvis du vil se nogle eksempler på, hvad man kan spare ved at forny sin oliekedel, så tryk her.

Gode råd fra din fagmand

Aftal et besøg hos dig og få en god og grundig rådgivning samt et uforpligtende tilbud på dit nye oliefyr. DEWA's serviceteknikker har stor erfaring og ekspertise inde for området, og hjælper dig med at investere i varme til mange gode fremtidige år.

DEWA anbefaler følgende oliekedler:​​

A mærkede​

A mærkede​

Klik på logo, og læs mere om oliekedlerne.

Få fradrag på lønudgiften

Indtil udgangen af 2014 er det muligt at få fradrag for håndværkerudgifter og hushjælp gennem forsøgsordningen kaldet "Bolig-Jobplan'.

Det kan give dig et fradrag på op til kr. 15.000 årligt pr. person.

Fokus på miljøet

I disse tider bør vi sætte fokus på verden og vort lands miljø. Samtidig er det vigtigt, at vi tænker på vores fremtid og ikke mindst miljøet for de kommende generationer.

Ved at handle ansvarsfuldt og miljøbevidst kan vi gøre en forskel.

Finansiering af dit projekt

Har du problemer med banken, eller er du også træt af alt det postyr med samtaler osv.?

I tæt samarbejde med Energi Nord, tilbyder DEWA nu at finansiere dit kommende projekt med en attraktiv rente.

DEWA VVS & ENERGI ApS - Farsbøllevej 2 - 5471 Søndersø - Tlf.: +45 6483 1880 - Fax: +45 6483 1884 - E-mail: info@dewa-vvs.dk