Telefon​:

Vidste du at...

Det er muligt at se et besparelses-eksempel, samt regne ens egen besparelse ved udskiftning af den gamle olie- eller gaskedel.

Beregning for ny gaskedel

Beregning for oliekedel til gaskedel

Energimærkning af gaskedler​

Service af gasfyr

Der er mange gode grunde til at vælge naturgas. Naturgas er en både effektiv og miljøvenlig energiform og vælger du naturgas frem for olie og el, sparer du både penge og udleder væsentligt mindre CO2. Husk på at der også skal ydes service af gasfyr. Kul udleder 2/3 mere CO2 og olie 1/3 mere CO2 end naturgas. Samtidig er lagrene af naturgas på verdensplan store nok til at dække vores behov i mange år fremover. Med det nuværende forbrug skønnes det, at der er naturgas nok til 250 år endnu. For at holde det ved lige, tilbyder vi også service af gasfyr.

Gasfyr er en fordel for miljøet og økonomien

Naturgas udleder altså væsentligt mindre CO2 til atmosfæren end både olie og kul. De gasfyr, der er på markedet nu, udnytter desuden energien i naturgassen mere end 100 %, fordi de også udnytter de vanddampe, der bliver dannet ved forbrændingen. Det betyder, at du får mere varme for pengene - og skåner miljøet. Vi både leverer, monterer og klarer service af gasfyr.

Det giver betydelige miljøfordele, både lokalt og globalt, når flere vælger naturgas frem for olie og kul. Heldigvis vælger flere og flere danskere naturgas som deres energiform. Når du skifter fra olie- eller elvarme til naturgas, kan du spare op til 50 % på varmeregningen. Samtidig kan du få mellem 3.500 kr. og 5.500 kr. i tilskud til indkøb af et nyt gasfyr. Hos os kan du også få service af gasfyr i Søndersø og omegn.

Hvor miljøvenlig er naturgas?

Naturgas er det reneste af de fossile brændsler. Olie udleder 33 % mere CO2 end naturgas pr. energienhed, og kul udleder 67 % mere CO2 end naturgas pr. energienhed.

Kontakt os allerede i dag på telefon 6483 1880eller e-mail info@dewa-vvs.dk for at vide mere om gasfyr, eller hvad vi kan tilbyde med service af gasfyr.​

Få fradrag på lønudgiften

Indtil udgangen af 2014 er det muligt at få fradrag for håndværkerudgifter og hushjælp gennem forsøgsordningen kaldet "Bolig-Jobplan'.

Det kan give dig et fradrag på op til kr. 15.000 årligt pr. person.

Fokus på miljøet

I disse tider bør vi sætte fokus på verden og vort lands miljø. Samtidig er det vigtigt, at vi tænker på vores fremtid og ikke mindst miljøet for de kommende generationer.

Ved at handle ansvarsfuldt og miljøbevidst kan vi gøre en forskel.

Finansiering af dit projekt

Har du problemer med banken, eller er du også træt af alt det postyr med samtaler osv.?

I tæt samarbejde med Energi Nord, tilbyder DEWA nu at finansiere dit kommende projekt med en attraktiv rente.

DEWA VVS & ENERGI ApS - Farsbøllevej 2 - 5471 Søndersø - Tlf.: +45 6483 1880 - Fax: +45 6483 1884 - E-mail: info@dewa-vvs.dk