Telefon​:

Mere om fjernvarme...

Læs nærmere om fjernvarme i dit område, eller hent en folder her.

Danskfjernvarme.dk

Fjernvarmefyn.dk

Se også:

Fjernvarme

Hos DEWA sørger vi altid for at tilpasse den enkelte fjernvarme installation, så den rent energimæssigt er tilpasset netop dit behov, men også således at den rent visuelt bliver tilpasset de omgivelser installationen af fjernvarme befinder sig i.

Fjernvarme er en billig og miljøvenlig form for opvarmning, og typisk kan der opnås besparelser på helt op til 25 % i forhold til opvarmning på traditionel vis. Med installation af fjernvarme fra DEWA skåner du miljøet og kan spare en masse.

Netop derfor kan det typisk godt betale sig at kontakte DEWA, såfremt du står overfor en større renovering af dit hus og kan have brug for fjernvarme.

Vi vil gerne aflægge dig et besøg, hvor vi gennemgår din nuværende installation sammen med jer, og ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarme installation.

Trænger du til udskiftning eller blot reparation af din varmeveksler eller varmtvandsbeholder, så har vi muligheden for hurtigt at hjælpe dig med fjernvarme.

Husk, at varmeanlæg ikke er vedligeholdelsesfri - de bør efterses og justeres, således at der opretholdes korrekt drift. Det klarer vi selvfølgelig også.

Kontakt os allerede i dag, hvis du overvejer fjernvarme eller bare vil høre mere.​

Få fradrag på lønudgiften

Indtil udgangen af 2014 er det muligt at få fradrag for håndværkerudgifter og hushjælp gennem forsøgsordningen kaldet "Bolig-Jobplan'.

Det kan give dig et fradrag på op til kr. 15.000 årligt pr. person.

Fokus på miljøet

I disse tider bør vi sætte fokus på verden og vort lands miljø. Samtidig er det vigtigt, at vi tænker på vores fremtid og ikke mindst miljøet for de kommende generationer.

Ved at handle ansvarsfuldt og miljøbevidst kan vi gøre en forskel.

Finansiering af dit projekt

Har du problemer med banken, eller er du også træt af alt det postyr med samtaler osv.?

I tæt samarbejde med Energi Nord, tilbyder DEWA nu at finansiere dit kommende projekt med en attraktiv rente.

DEWA VVS & ENERGI ApS - Farsbøllevej 2 - 5471 Søndersø - Tlf.: +45 6483 1880 - Fax: +45 6483 1884 - E-mail: info@dewa-vvs.dk