Telefon​:

Energioptimering

​DEWA tilbyder uvildig rådgivning og energioptimering til private husejere, ejer- og andelsboligforeninger, samt erhvervs kunder. Vi kan hjælpe dig med konkrete energi udfordringer ved fx boliger og erhvervs ejendomme.

Af eksempler kan nævnes:

Har I fundet drømmehuset?

Vores rådgiver med fokus på energioptimering, hjælper med gennemgang af boligen, tilstandsrapport, ombygningsmuligheder og meget mere.

Skal huset sælges?

Ved salg af boligen tilbyder vi rådgivningsydelser omkring uudnyttede energimuligheder i boligen samt energioptimering, som kan gøre det væsentligt lettere at få solgt huset.

Overvejer I at energirenovere boligen?

Med en energikonsulent fra DEWA kan I sikre jer en totalgennemgang af huset og energioptimering, der samtidig sikrer lavest mulige investering med højest mulige besparelse.

DEWA tilbyder uvildig og konkret rådgivning samt energioptimering ved ombygning og tilbygning. Vores rådgivere er med igennem alle faser i byggeprocessen, fra ide til færdig kontrol af byggeriet.

Få fradrag på lønudgiften

Indtil udgangen af 2014 er det muligt at få fradrag for håndværkerudgifter og hushjælp gennem forsøgsordningen kaldet "Bolig-Jobplan'.

Det kan give dig et fradrag på op til kr. 15.000 årligt pr. person.

Fokus på miljøet

I disse tider bør vi sætte fokus på verden og vort lands miljø. Samtidig er det vigtigt, at vi tænker på vores fremtid og ikke mindst miljøet for de kommende generationer.

Ved at handle ansvarsfuldt og miljøbevidst kan vi gøre en forskel.

Finansiering af dit projekt

Har du problemer med banken, eller er du også træt af alt det postyr med samtaler osv.?

I tæt samarbejde med Energi Nord, tilbyder DEWA nu at finansiere dit kommende projekt med en attraktiv rente.

DEWA VVS & ENERGI ApS - Farsbøllevej 2 - 5471 Søndersø - Tlf.: +45 6483 1880 - Fax: +45 6483 1884 - E-mail: info@dewa-vvs.dk