Telefon​:

Ombygning af badeværelse

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne i ombygning af badeværelse.

Vores erfaring og VVS-autorisation gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris - hver gang.

Vi står gerne for koordineringen mellem alle faggrupper i et større eller mindre projekt af ombygning af badeværelse, så du ikke behøver at bekymre dig om rækkefølgen af de enkelte opgaver eller hvornår hvilket fag skal til. Vores tætte samarbejde med murer, tømrer og elektrikkere gør at de trygt kan vælge DEWA i Søndersø som hovedentreprenør.

Ved hver ombygning af badeværelse - stor som lille - tilbyder DEWA, leje af toilet- og badevogn.

På disse sider er der rig mulighed for at få en masse inspiration fra vores anbefalelsesværdige leverandører til den kommende ombygning af badeværelse eller baderum.

Vi anbefaler at starte på følgende måde for det bedste og letteste resultat:


  1. Se vores gode råd inden du går igang med projektet.
  2. Klik nederst på siden i katalog sektionen og dyk ned i de nyeste ideer og trends fra de førende producenter og bademagasiner.
  3. Når ideerne er ved at være slået fast, bør de kikke i brochure sektionen og se hvad de enkelte producenter kan tilbyde inden for din smag og stil.
  4. Download og udfyld vores tjekliste.
  5. Tag ungerne med og besøg steder hvor i kan få inspiration til jeres nye badeværelse.
  6. Kontakt os, og del dine ideer og drømme med os - og du vil få dem opfyldt.
  7. Når dine ideer og drømme er blevet til virkelighed, skal de selvfølgelig plejes og vedligeholdes fremovre. læs om pleje og vedligeholdelse her.

De er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os og få en god snak om hvilken ting man skal være opmærksom på, samt hvad vi kan tilbyde af service undervejs i byggeprocessen af ombygning af badeværelse. Ring på telefon

6483 1880 eller skriv til vores e-mail info@dewa-vvs.dk.

Ring hellere én gang for meget end én gang for lidt - vi er der for dig.

God fornøjelse.

Få fradrag på lønudgiften

Indtil udgangen af 2014 er det muligt at få fradrag for håndværkerudgifter og hushjælp gennem forsøgsordningen kaldet "Bolig-Jobplan'.

Det kan give dig et fradrag på op til kr. 15.000 årligt pr. person.

Fokus på miljøet

I disse tider bør vi sætte fokus på verden og vort lands miljø. Samtidig er det vigtigt, at vi tænker på vores fremtid og ikke mindst miljøet for de kommende generationer.

Ved at handle ansvarsfuldt og miljøbevidst kan vi gøre en forskel.

Finansiering af dit projekt

Har du problemer med banken, eller er du også træt af alt det postyr med samtaler osv.?

I tæt samarbejde med Energi Nord, tilbyder DEWA nu at finansiere dit kommende projekt med en attraktiv rente.

DEWA VVS & ENERGI ApS - Farsbøllevej 2 - 5471 Søndersø - Tlf.: +45 6483 1880 - Fax: +45 6483 1884 - E-mail: info@dewa-vvs.dk